top of page
Woningbouw warmtepomp
Em Box Nilan
Nilan Ventilatie
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Nilan comfort Koeling
Comfort verwarming
Warm water productie
Nilan Verwarming
Nilan toepassing
Ventilatie m3|h
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Comfort koeling
Comfort verwarming
Warm tap water
Centrale verwarming
Optie afzuigkap integratie
Compact P GEO
325

Compact P GEO

De Nilan Compact P GEO heeft dezelfde kenmerken en voordelen als de basis Compact P en is ook leverbaar in een XL uitvoering waarbij de ventilatie capaciteit tot 430 m3/h is in plaats van 325 m3/h. Naast de functionaliteit zoals in de basis Compact P kan met behulp van de ingebouwde GEO thermische warmtepomp ook de energie worden gebruikt die in de grond is opgeslagen om uw huis te verwarmen.

Met de Compact P GEO ventilatie warmtepomp is uw huis zelfvoorzienend met hernieuwbare en duurzame energie en is het niet langer nodig om fossiele energiebronnen zoals olie of gas voor uw centrale verwarming te gebruiken. Compact P GEO is een milieuverantwoorde keuze voor diegenen die hernieuwbare energie willen gebruiken voor het verwarmen van de woning en tegelijkertijd de voordelen willen gebruiken in de vorm van duidelijk lagere verwarmingskosten en een goed en gezond binnenklimaat.

De Compact P GEO gebruikt en exploiteert de energie die in de grond is opgeslagen om uw huis te verwarmen met behulp van vloerverwarming of lage temperaturen radiatoren. Het systeem heeft een geïntegreerde 3 kW (Compact GEO 3), 6 kW (Compact P GEO 6) of 9 kW (Compact P GEO 9) geo thermische warmtepomp. Alle modellen hebben een variabele compressor die kan worden geregeld 0,5-3 kW 1-6 kW 1,5-9 kW (vloeistof / watertemperatuur van 0 ° / 35 ° C). Dit betekent dat het systeem de behoefte aan de warmtevraag aanpast, waardoor een laag stroomverbruik wordt verzekerd.

De Compact P GEO ventilatie warmtepomp is ook verkrijgbaar in een versie met een ingebouwd voor verwarmingselement - Compact Polar GEO. Polar uitvoering zorgt ervoor dat bij lage temperaturen de binnenkomende en frisse buitenlucht automatisch wordt voor verwarmd. Dit beschermd de tegenstroom warmtewisselaar effectief tegen ijsvorming en garandeert continue een goede werking bij lage temperaturen.

Smart grid voorbereid. Passief huis gecertificeerd en Energielabel A+++. Subsidie meldcodes KA11822 (Compact P) en KA11823 (GEO 3), KA11824 (GEO 6) en KA14770 (GEO 9). Subsidie bedrag Euro 3.900 conform voorwaarden opgesteld door de RVO.

bottom of page