Opties en extra's

CO2 sensor

Compact P EK

Compact P EK heeft dezelfde functies en voordelen als de Compact P ventilatie warmtepomp, maar beschikt ook over een ingebouwde boiler van 3, 6 of 9 kW.

Dit type Compact P ventilatie warmtepomp is erg geschikt voor bijvoorbeeld renovaties waarbij de bestaande infrastructuur voor de radiatoren of vloerverwarming direct op de Compact P kan worden aangesloten. Wel dient er natuurlijk de infrastructuur aanwezig te zijn voor de luchtkanalen die voor de ventilatie van de woning zorgen.

Ook appartementen die al voorzien zijn van een infrastructuur voor ventilatie kunnen met deze oplossing vrij eenvoudig overstappen van gas naar all electric en op deze manier bijdragen aan een beter milieu. Indien ook nog voldoende zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden is er al gauw sprake van een energie neutrale oplossing.

Het voordeel van Compact P EK is dat geen geothermische grondboring nodig is, of de installatie van een externe luchtwater warmtepomp module. Dit maakt de installatie eenvoudiger en goedkoper.

De ventilatie warmtepomp in de Compact P EK is net als in alle andere modellen voorzien van een omkeerbaar koelcircuit, hierdoor kan het systeem in de zomer de toevoerlucht tot 10 ° C koelen in de woning. Vanwege de lage lucht verversing werkt deze top koeling niet als een airconditioning unit. Bij de koeling functie wordt de toevoerlucht van vocht ontzien, wat een aangenaam binnenklimaat geeft en we daarom spreken van comfort of top koeling.

Het systeem is ook verkrijgbaar in een versie met een ingebouwd voorverwarming’s element - Compact Polar EK. Compact Polar EK is optimaal voor gebruik in ons Nederlandse klimaat omdat bij temperaturen onder nul graden geen problemen ontstaan als ijsvorming in de warmtewisselaar.

Compact-P-EK-front
Bediening - duidelijk en overzichtelijk.
Compact-P-EK-warmtepomp
Compact P EK built in electrical boiler
Compact P EK - 10-liter expansie vat
Compact P EK - Integrated in Compact P

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0