Opties en extra's

CO2 sensor

VP 18 Cooling Solar EK

Met de VP 18 cooling solar EK ventilatie warmtepomp van Nilan beschikt u over een systeem wat 30 jaar geleden in Denemarken al is ontwikkeld.

De VP 18 cooling solar EK is voor woningen die ventilatie in combinatie met een zeer efficiënte warmte terugwinning, productie van sanitair warm water, comfort verwarming en comfort koeling nodig hebben.

Het ventilatie systeem haalt warme, vochtige lucht uit huis en verwijdert tegelijkertijd stofdeeltjes, vocht en onaangename geuren. Bovendien wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om zowel sanitair warm water als inkomende lucht te verwarmen. Het systeem heeft een ingebouwde 9 kW elektrische boiler, die kan worden aangesloten op een klein, met water gevuld vloerverwarming’s systeem. De koel functie van de VP 18 koelt de binnenkomende lucht actief tot ongeveer 8 graden Celsius onder de buitentemperatuur.

Wanneer u een VP 18 EK-systeem koopt, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat en bespaart u kosten op uw verwarmingsfactuur.

De VP 18 EK is een compact systeem dat niet meer ruimte in beslag neemt dan een gewone hoge kast. Met de Nilan VP 18 EK cooling/solar worden alle oplossingen in één compact systeem bij elkaar gebracht. Ventilatie, warm water en centrale verwarming worden gecombineerd in één unit die niet meer ruimte in beslag neemt dan een gewone wandkast. Dit moet worden vergeleken met oplossingen met afzonderlijke ventilatie, verwarming en warm water installaties, die veel meer ruimte in beslag nemen en vaak veel minder efficient samen werken dan wanneer alles zoals bij de VP 18 ventilatie warmtepomp is geïntegreerd in een compacte totaaloplossing.

Nilan VP 18 Compacte installatie
Warmtepomp VP 18 EK
VP 18 CTS-602-control
Warmtepomp VP 18 compressor
Warmtepomp VP 18 filters
VP 18 warmtepomp

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0