Opties en extra's

CO2 sensor

Comfort 450

De Comfort 450 van Nilan is voor iedereen die ventilatie nodig heeft met een zeer efficiënte warmteterugwinning en comfort verwarming.

Deze systemen halen hete, vochtige en ook vervuilde lucht uit bijvoorbeeld de keuken, de bijkeuken en onze badkamer, terwijl tegelijkertijd stofdeeltjes, vocht en geuren uit het huis worden verwijderd. Verder wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om de binnenkomende lucht te verwarmen. De NIlan Comfort 450 kan tot 525 m³ lucht per uur vervangen en verversen.

De systemen kunnen worden uitgerust met aanvullende verwarmingsspiralen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. Het systeem produceert een comfortabele inkomende luchttemperatuur, zelfs in het koudste winterweer. Wanneer u een comfort systeem van Nilan koopt, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat en een kostenbesparing op uw verwarmingsrekening.

Comfort 450 is geschikt voor plaatsing op een zolderruimte of in een technische ruimte waar ook uw boiler of warmtepomp staat opgesteld.

Nilan Comfort 450
De Nilan Comfort 450
Nilan Comfort 450 Bypass
Comfort warmtewisselaar
CTS 602 HMI bedieningspaneel
Nilan Comfort condens opvang

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0