Opties en extra's

CO2 sensor

VP 18 Cooling Solar

Het Nilan VP 18 Cooling Solar-systeem is al meer dan 30 jaar op de Europese markt en is de succesvolle voorloper van de nog uitgebreidere (Compact P beschikt ook over een passieve warmte wisselaar) en efficiënte Nilan Compact P serie. De VP 18 is voor die situaties waar een zeer efficiënte warmteterugwinning nodig is, daarnaast een buitengewoon hoge productie van sanitair warm water in combinatie comfort verwarming en comfort koeling.

Het systeem haalt warme, vochtige lucht uit huis en verwijdert tegelijkertijd stofdeeltjes, vocht en geurtjes. Bovendien wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om zowel sanitair warm water als inkomende lucht te verwarmen. Het systeem is uitgerust met een ingebouwde verwarmingsspiraal, die kan worden gecombineerd met het primaire verwarmingssysteem om extra sanitair warm water te leveren voor gebruik bijvoorbeeld in een spabad.

De koelfaciliteit van de ventilatie warmtepomp VP 18 koelt de binnenkomende lucht actief tot ongeveer 8 ° C onder de buiten temperatuur. Wanneer u een VP 18 Cooling Solar-systeem koopt, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat en een kostenbesparing op uw verwarmingsrekening.

De VP 18 Cooling Solar is een compact systeem dat niet meer ruimte in beslag neemt dan een gewone hoge kast.

* Centrale verwarming in combinatie met elektrische infrarood panelen of ander elektrisch afgifte systeem en additionele schakel module.

Nilan VP 18 warmtepomp
VP 18 warmtepomp
Warmtepomp VP 18 boiler
Warmtepomp VP 18 filters
Warmtepomp Nilan VP 18 Compacte installa
Warmtepomp VP 18 ventilatoren

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0