Opties en extra's

CO2 sensor

VPL 15 Top M2

De Nilan VPL 15 Top M2 ventilatie warmtepomp is een geoptimaliseerde versie van de VPL 15 Top en standaard VPL 15. De iets krachtigere warmtepomp van de VPL 15 Top M2 heeft een beter vermogen en kan een luchtvolume van 400 m3/h produceren (325 m3/h bij de VPL 15). Net als de overige modellen in de VPL serie is de VPL 15 Top M2 ook van ingebouwde filters voorzien.

Het systeem extraheert hete, muffe en vochtige lucht van de keuken, badkamer en bijkeuken, en verwijdert tegelijkertijd stofdeeltjes, vocht en onaangenaam geuren uit het huis. Verder wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om de binnenkomende en frisse lucht te verwarmen of te koelen.

Het systeem kan worden uitgerust met aanvullende verwarmingselementen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. Het systeem produceert een comfortabele inkomende luchttemperatuur, zelfs in het koudste winterweer.

Heatpipe/Filter systeem.

De Nilan FU 10/15 H en FU 25/28 H zijn filtereenheden voor de VPL 15-28 serie met ingebouwde passieve warmtewisselaar. Deze dient als extra voorverwarming van de lucht. Het grootste voordeel van de Heatpipe is de sterk verminderde na verwarming’s tijd van de lucht en het kosten besparend verbruik. De Heatpipe is zelf regelbaar en biedt gelijkmatige warmteterugwinning over de gehele oppervlakte. Dit maakt het gebruik van extra energie kostende en ingewikkelde Bypass-systemen overbodig.

Wanneer u een VP 15 Top-systeem koopt, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat en een kostenbesparing op uw verwarmingsrekening. Het systeem is een topmodel voor installatie in een bijkeuken, in een technische ruimte of aan de muur.

Nilan VPL 15 Top M2
De Nilan VPL 15 Top M2
Nilan VPL 15 Top M2 comfort koeling en v
Nilan VPL 15 Top M2 comfort koeling
Nilan VPL 15 Top M2 compressor
Combi bediening.jpg

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0