Opties en extra's

CO2 sensor

Comfort CT 300

De Nilan Comfort CT 300 is voor iedereen die ventilatie nodig heeft met een zeer efficiënte warmte recuperatie en comfort verwarming.

Het systeem is gecertificeerd voor passief huizen en voldoet nu al aan de de zeer strenge en toekomstige Deense 2020 normen en eisen met betrekking tot warmte terugwinning en energieverbruik.

Het systeem extraheert hete, vochtige en vervuilde lucht van bijvoorbeeld de badkamer, keuken en bijkeuken. Daarnaast worden tegelijkertijd stofdeeltjes, vocht en geuren afgezogen uit het huis. Verder wordt door de ingebouwde passieve warmte wisselaar energie uit de afvoerlucht gebruikt om de binnenkomende lucht te verwarmen.

Het systeem kan worden uitgerust met aanvullende verwarmingsspiralen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. De systemen zullen een aangename inkomende lucht temperatuur produceren, zelfs in het koudste winterweer. Wanneer u een Nilan comfort systeem koopt, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat en een kostenbesparing op uw energie rekening.

Comfort CT300 is ook verkrijgbaar in een Polar-versie met ingebouwd voorverwarming’s element om de warmtewisselaar te beschermen tegen ijsvorming bij temperaturen onder nul. Comfort CT300 is een topmodel voor installatie in een technische ruimte, maar kan ook in een kast of aan de muur worden geïnstalleerd.

Nilan Comfort CT 300
Nilan Comfort CT300
CTS 602 HMI bedieningspaneel
Comfort-CT300 filter toegang
Comfort 300 warmtewisselaar
Nilan Comfort CT300 verwarming

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0