Opties en extra's

CO2 sensor

Comfort CT 200

De Comfort CT 200 is voor iedereen die een goede ventilatie wil in combinatie met een doeltreffende warmte terugwinning. Het compacte ontwerp van het Comfort CT200 model maakt het prima geschikt om te gebruiken op plaatsen waar de beschikbare ruimte beperkt is en een eenvoudige montage vereist is. Dit kan zijn in nieuwe en gerenoveerde appartementen, flats, geschakelde woningen en zomerhuisjes. Het systeem kan zowel op het plafond of de muur worden bevestigd.

Het systeem verwijderd naast hete, vochtige en vervuilde lucht van bijvoorbeeld de keuken, badkamer en bijkeuken, tegelijkertijd ook stofdeeltjes, vocht en muf ruikende lucht uit de woning. Verder wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om de binnenkomende lucht te verwarmen met behulp van de ingebouwde passieve tegenstroom warmtewisselaar.

Het systeem kan worden uitgerust met aanvullende verwarming's elementen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. De Comfort CT 200 zorgt voor een inkomende lucht temperatuur die comfortabel en behaaglijk is, ook in die periodes van het jaar waar het kouder is. Wanneer u een Nilan comfort systeem aanschaft, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat in combinatie met een reductie op uw maandelijkse energie rekening.

De CT 200 kan worden geleverd met de vernieuwde en gebruiksvriendelijke CTS 602 HMI touch paneel bediening of met de eenvoudige CT 150 bediening. Leverbaar met een rechter of linker toevoer lucht aansluiting. Ventilatie capaciteit 200 m3/h. Afmetingen H: 338mm - B: 1040mm en D:535mm. Gewicht 30 Kg. 

Nilan Comfort CT 200
Comfort CT 200
CTS 602 HMI bedieningspaneel
Comfort CT200 installatie
Nilan Comfort CT200 filters
Comfort CT 200 warmtewisselaar

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0