top of page
Brochures
Warmtepomp brochures.jpg

Nilan brochures

Toelichting brochures en flyers

Via de brochures op deze bladzijde van onze website kunt u uitgebreide documentatie in PDF formaat bekijken en downloaden.

Onder het eerste gedeelte met de tekst Flyer met de vele voordelen vindt u de verschillende voordelen van de Nilan Compact P, de Nilan Compact S en de Nilan Combi SH ventilatie warmtepomp. U kunt deze uitgebreid bekijken en vervolgens downloaden op uw eigen PC of tablet. In deze info flyers ziet u kort en krachtig de vele voordelen die het systeem heeft en wordt dit in eenvoudige taal toegelicht.

 

Onder het kopje Voor woningen, appartementen en kleine kantoren zijn verschillende brochures te vinden met daarin ook de technische specificaties van de verschillende systemen.

 

De Technische Manuals zijn bedoeld voor de installateur en geven inzicht waar op gelet moet worden tijdens de installatie van het systeem in kwestie.

 

Bij de Industriële toepassingen van Nilan zijn uitgebreide brochures beschikbaar voor toepassingen in de utiliteit voor luchtbehandeling en ventilatie toepassingen met een capaciteit tot 45.000 M3/h. Ook speciale hightech toepassingen voor ziekenhuizen en laboratoria is hierin te vinden.

 

Onder Overige brochures en artikelen is algemene informatie te vinden. Ook de kwaliteitsverklaringen geregistreerd bij het BCRG zijn hier te bekijken. De flyer Werking Compact P geeft een goed beeld hoe het systeem werkt, deze info is ook te bekijken op deze pagina met daarin ook een video over de werking van het systeem.

 

Heeft u nog aanvullende vragen of informatie nodig stuur dan een email naar info@nilannetherlands.nl met uw opmerkingen.

bottom of page