Nilan

OVER NILAN

Het Deense NILAN brengt al vanaf haar oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp oplossingen op de markt. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de NILAN warmtepompen zijn altijd de zware omstandigheden van het Scandinavische klimaat geweest. De inmiddels meer dan 2 miljoen geïnstalleerde ventilatie systemen met warmtepomp technologie in Europa zijn daarom ontegenzeggelijk een bewijs voor de kwaliteit en continuïteit van de organisatie. De klimaat systemen voor woningen, villa’s, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren en scholen onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Ze staan garant voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, gekoppeld aan een laag energie verbruik.

VENTILATIE WARMTEPOMP

De organisatie behoort tot de grootste fabrikanten van ventilatie en warmtepompboilers in de wereld. Een belangrijk kenmerk van Nilan is hier het feit dat de organisatie vanaf haar oprichting fabrikant is van zowel warmtepomp boilers als ventilatie systemen. Hierdoor onderscheiden de totaaloplossingen, waaronder de Nilan Compact P ventilatie warmtepomp, zich wezenlijk ten opzichte van de rest van de markt. Belangrijke functies voor een klimaatsysteem in de woning of kantoor zijn hierdoor volledig op elkaar afgestemd en werken feilloos met elkaar samen in één compact toestel en met één overzichtelijke bediening. De Nilan ventilatie oplossingen zijn opgebouwd met alleen componenten en materiaal van de hoogste en alleen Europese kwaliteit.

LANGE LEVENSDUUR

Nilan ziet haar producten daarom als een geïntegreerd onderdeel van het gebouw dat het voor het grootste deel van zijn levensduur zal volgen. In Nederland zijn diverse Nilan ventilatie warmtepomp installaties die al meer dan 30 jaar probleemloos in gebruik zijn. Kwaliteit en duurzaamheid bij de Nilan klimaatsystemen zorgen ook voor meer comfort in combinatie met lage operationele kosten en minder energieverbruik. Bij een Nilan installatie is het gebruikelijk dat de kosten van service, onderhoud en vervanging tot een minimum beperkt blijven, gedurende de gehele levensduur van de installatie. De Nilan warmtepompen zijn daarom een beproefd, innovatief en compact klimaatsysteem dat al meer dan 45 jaar geleden is geïntroduceerd op de Europese markt.

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0