Opties en extra's

CO2 sensor

VPL 28

De Nilan VPL 28 ventilatie warmtepomp is voor iedereen die een goede ventilatie nodig heeft met zeer efficiënte warmte terugwinning, comfort verwarming en ook koeling.

 

Het systeem is geschikt voor woningen, villa’s en kleine commerciële gebouwen met een ventilatie behoefte van maximaal 1000 m3/h.

 

Het systeem zorgt ervoor dat vervuilde, hete en vochtige lucht uit de keuken, badkamer en bijkeuken wordt afgevoerd. Ook stofdeeltjes, vocht en geuren worden afgezogen en getransporteerd naar buiten Verder wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om de binnenkomende lucht te verwarmen of te koelen door de ingebouwde warmtepomp die beschikt over een omkeerbaar koelcircuit, wat betekent dat deze unit zowel de lucht kan verwarmen als koelen.

 

Het ventilatie warmtepomp systeem kan worden uitgerust met aanvullende verwarmingselementen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. De Nilan VPL 28 produceert een comfortabele inkomende lucht temperatuur, zelfs in het koudste winterweer.

 

Filterdeel

Aan het VPL 28-systeem is het mogelijk om een filtereenheid type FU 28 aan te sluiten op een ingebouwde heatpipe (passieve warmtewisselaar). De heatpipe verhoogt het verwarmingseffect tot 40% in het koudere seizoen waarbij geen gebruik wordt gemaakt van extra elektriciteit.

 

Het systeem is geschikt voor plaatsing op een zolderruimte, in een technische ruimte of bijvoorbeeld in de bijkeuken.

Nilan VPL 28
Combi bediening.jpg
De Nilan VPL 28
Nilan VPL 28 filterunit F28
Nilan VPL 28 verwarming en koeling
Nilan VPL 28 koeling

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0