top of page
Woningbouw warmtepomp
Em Box Nilan
Nilan Ventilatie
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Nilan comfort Koeling
Comfort verwarming
Warm water productie
Nilan Verwarming
Nilan toepassing
Ventilatie m3|h
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Comfort koeling
Comfort verwarming
Warm tap water
Centrale verwarming
Optie afzuigkap integratie
Compact P AIR 9
325

Compact P AIR 9

De Nilan Compact P AIR 9 ventilatie warmtepomp heeft dezelfde functies, voordelen en opties als de Compact P. Als extra wordt het toestel geleverd met een 9 KiloWatt externe buiten unit met een minimaal geluidsniveau van 32 dB(A) (2 meter afstand). Deze AIR 9 externe buitenunit met een vermogen van 9 kW onttrekt de gratis energie uit de buitenlucht om hiermee vervolgens voor de centrale verwarming van de woning te zorgen. Ook de AIR 9 is te leveren in een XL uitvoering met een ventilatie capaciteit tot 430 m3/uur.

Wanneer u een Compact P AIR 9 installeert wordt uw huis zelfvoorzienend in duurzame energie. Als gevolg hiervan is het niet langer nodig om andere energiebronnen, zoals stadsverwarming en fossiele brandstoffen als olie of gas te gebruiken om uw huis te verwarmen. De Compact P AIR 9 is de milieuvriendelijke keuze voor iedereen die duurzame bronnen als energie wil gebruiken om zijn huis te verwarmen en tegelijkertijd de voordelen te plukken in de vorm van lagere verwarmingskosten en een goed, gezond en comfortabel binnenklimaat.

Het systeem is uitgerust met een compacte AIR 9 buitenlucht warmtepomp. In tegenstelling tot het systeem zelf wordt deze unit buiten opgesteld. Het geluid van deze unit is erg laag, de AIR 9 is hierdoor één van de meest stille externe units op de markt. De warmtepomp absorbeert de energie in de buitenlucht en zet deze energie om in warmte die wordt gebruikt om het water in uw centrale verwarmingssysteem te verwarmen, dat vervolgens naar de radiatoren of vloerverwarming in uw huis wordt gepompt. De Compact P AIR 9 oplossing kan uw verwarmingsfactuur tot 50% verminderen. Voor elk kW-vermogen dat wordt gebruikt door de buitenlucht-warmtepomp, krijgt u tot vijf keer zoveel warmte terug.

De Compact P AIR 9 ventilatie warmtepomp is ook verkrijgbaar in een versie met een ingebouwd voorverwarming’s element - de Compact Polar AIR 9. Compact Polar AIR 9 is optimaal voor gebruik in koudere klimaten omdat in de Polar versie de warmtewisselaar effectief tegen ijsvorming wordt beschermd.

De AIR 9 is smart grid voorbereid, eveneens passief huis gecertificeerd en heeft als energielabel A+++. Subsidie meldcodes zijn KA11822 en KA11825. Subsidie bedrag in totaal is Eur0 2.900 en conform de voorwaarden zoals vermeld op de website van het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

bottom of page