top of page
Woningbouw warmtepomp
Em Box Nilan
Nilan Ventilatie
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Nilan comfort Koeling
Comfort verwarming
Warm water productie
Nilan Verwarming
Nilan toepassing
Ventilatie m3|h
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Comfort koeling
Comfort verwarming
Warm tap water
Centrale verwarming
Optie afzuigkap integratie
Comfort CT 200
200

Comfort CT 200

De Comfort CT 200 is voor iedereen die een goede ventilatie wil in combinatie met een doeltreffende warmte terugwinning. Het compacte ontwerp van het Comfort CT200 model maakt het prima geschikt om te gebruiken op plaatsen waar de beschikbare ruimte beperkt is en een eenvoudige montage vereist is. Dit kan zijn in nieuwe en gerenoveerde appartementen, flats, geschakelde woningen en zomerhuisjes. Het systeem kan zowel op het plafond of de muur worden bevestigd.


Het systeem verwijderd naast hete, vochtige en vervuilde lucht van bijvoorbeeld de keuken, badkamer en bijkeuken, tegelijkertijd ook stofdeeltjes, vocht en muf ruikende lucht uit de woning. Verder wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om de binnenkomende lucht te verwarmen met behulp van de ingebouwde passieve tegenstroom warmtewisselaar.


Het systeem kan worden uitgerust met aanvullende verwarming's elementen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. De Comfort CT 200 zorgt voor een inkomende lucht temperatuur die comfortabel en behaaglijk is, ook in die periodes van het jaar waar het kouder is. Wanneer u een Nilan comfort systeem aanschaft, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat in combinatie met een reductie op uw maandelijkse energie rekening.


De CT 200 kan worden geleverd met de vernieuwde en gebruiksvriendelijke CTS 602 HMI touch paneel bediening of met de eenvoudige CT 150 bediening. Leverbaar met een rechter of linker toevoer lucht aansluiting. Ventilatie capaciteit 200 m3/h. Afmetingen H: 338mm - B: 1040mm en D:535mm. Gewicht 30 Kg. 

bottom of page