top of page
Woningbouw warmtepomp
Em Box Nilan
Nilan Ventilatie
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Nilan comfort Koeling
Comfort verwarming
Warm water productie
Nilan Verwarming
Nilan toepassing
Ventilatie m3|h
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Comfort koeling
Comfort verwarming
Warm tap water
Centrale verwarming
Optie afzuigkap integratie
Comfort CT 150
175

Comfort CT 150

De Comfort CT150 van Nilan is Passief huis gecertificeerd en voor iedereen die ventilatie wil met een zeer efficiënte warmteterugwinning. Het systeem beschikt over aan A+ label wat mede te danken is aan de unieke EPS binnen constructie. Dit zorgt voor een goede isolatie en optimale luchtstroom waarbij ook het geluidsniveau tot een minimum beperkt wordt.

Het compacte ontwerp van de Nilan Comfort CT 150 maakt het ideaal om deze te gebruiken in nieuwe en gerenoveerde flats, rijtjeswoningen en vakantie woningen, waar de beschikbare ruimte beperkt is en een eenvoudige en makkelijke installatie vereist is. Het systeem kan op het plafond of de muur worden gemonteerd.

Het systeem extraheert hete, vochtige lucht van de keuken, badkamer en bijkeuken, tegelijkertijd worden stofdeeltjes, vocht en geuren verwijdert uit de woning. Verder wordt de energie uit de afvoerlucht gebruikt om de binnenkomende lucht te verwarmen (passieve warmte terugwinning).

Het systeem kan worden uitgerust met aanvullende verwarmingsspiralen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. De systemen zorgen voor een comfortabele inkomende luchttemperatuur, ook in de winter. Wanneer u een comfort systeem koopt, krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat en een kostenbesparing op uw energie rekening.

bottom of page