top of page
Woningbouw warmtepomp
Em Box Nilan
Nilan Ventilatie
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Nilan comfort Koeling
Comfort verwarming
Warm water productie
Nilan Verwarming
Nilan toepassing
Ventilatie m3|h
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Comfort koeling
Comfort verwarming
Warm tap water
Centrale verwarming
Optie afzuigkap integratie
Comfort 300 LR
325

Comfort 300 LR

Verwarming en comfortabele ventilatie zijn onderdeel van de uitgangspunten bij de Nilan Comfort ventilatie oplossingen. Het enkel verwarmen is bij woningen, scholen en kantoren tegenwoordig niet meer voldoende. De gebruiker wil een comfortabele en energiezuinige binnenklimaat oplossing

Comfort 300 LR is een ventilatie systeem waarbij de luchtkanalen zich links en rechts van het toestel bevinden. Met deze oplossing beschikt u over een systeem met een zeer efficiënte warmteterugwinning en comfort verwarming. Overmatig vocht en vervuilde lucht in een woning wordt afgevoerd en vervangen door frisse en gezuiverde lucht.

De Nilan Comfort 300 LR kan tot 325 m³ lucht per uur vervangen.

De systemen kunnen worden uitgerust met aanvullende verwarmingsspiralen die kunnen worden aangesloten op een elektrisch of centraal verwarmingssysteem. Het systeem produceert een comfortabele inkomende luchttemperatuur, zelfs in het koudste winterweer. Wanneer u een comfort systeem aanschaft krijgt u een comfortabel en gezond binnenklimaat en een kostenbesparing op uw energie rekening.

De Nilan Comfort 300 LR is ook geschikt voor plaatsing op een zolderruimte.

bottom of page