top of page
Woningbouw warmtepomp
Em Box Nilan
Nilan Ventilatie
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Nilan comfort Koeling
Comfort verwarming
Warm water productie
Nilan Verwarming
Nilan toepassing
Ventilatie m3|h
Passieve warmte terugwinning
Actieve warmte terugwinning
Comfort koeling
Comfort verwarming
Warm tap water
Centrale verwarming
Optie afzuigkap integratie
Comfort 252 Top
253

Comfort 252 Top

Met de Nilan Comfort 252 Top heeft u een energiezuinige ventilatie eenheid met warmteterugwinning voor woningen en kleinere appartementen die een ventilatie behoefte hebben van maximaal 250 m3/h. Het systeem is voorzien van een extra goed geïsoleerde EPS binnenkant.


Dit energiezuinige apparaat is ook een verdere ontwikkeling van eerdere ventilatie systemen van Nilan en dit model maakt gebruik van de voortdurende verbeteringen die zijn aangebracht tijdens de productie die al meer dan 40 jaar geleden is gestart in Denemarken. Er is een constante focus op kwaliteit en een laag energieverbruik, een eenvoudige bediening en weinig onderhoud voor de gebruiker. De Nilan Comfort 252 ventilatie oplossing voldoet aan de laatste BENG eisen en regelegeving van het bouwbesluit. De unit is ook voorzien van een automatische bypassklep die ervoor zorgt dat de lucht van buiten de warmtewisselaar omzeilt (bypass) wanneer warmteterugwinning niet nodig is, waardoor energie wordt bespaard.


Het Comfort 252 Top is een systeem met compacte afmetingen dat kan worden ingebouwd in een kast met een breedte van 60 cm. De Nilan Comfort 252 Top kan ook worden uitgerust met een ingebouwde voor verwarmer voor vorst beveiliging en probleemloze werking in die winter maanden. Als gebruiker kunt u bij de aanschaf kiezen voor de besturing van het ventilatie systeem. De Nilan CTS 602 is een geavanceerde bediening, gebruiksvriendelijk en met een digitaal HMI display.

Het Nilan CTS 400 controle panel is in de basis een eenvoudigere bediening en heeft toch veel functies.


De optionele en extra CO2-sensor kan als accessoire worden ingebowud. Ook als extra optie verkrijgbaar is een Nilan Gateway waarbij u het toestel op afstand via een gebruiksvriendelijke smartphone applicatie kunt besturen en raadplegen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het wereldwijd en veel toegepaste Modbus protocol.


De Nilan Comfort 200 Top is een systeem met compacte afmetingen en met een diepte van slechts 57,5 cm waardoor het systeem ook geschikt is voor renovatieprojecten. De 4 luchtkanalen zijn aan de bovenzijde van het toestel. Aansluitingen met een diameter van 160mm. Afmeting B=562 x D=575 x H=1120 mm. Gewicht 41 Kg.

bottom of page