Opties en extra's

CO2 sensor

VT 2130-3132

De Nilan boilers in het VT 2130-3132 programma zijn bedoeld voor iedereen die extractie van ventilatie nodig heeft met een rendabele en efficiënte warmte terugwinning, dit in combinatie met de productie van sanitaire warm water.

De systemen extraheren hete, vochtige lucht van de keuken, badkamer en bijkeuken, tegelijkertijd worden ook stofdeeltjes, vocht en muffe geuren verwijdert van het huis. De energie die uit de afgezogen lucht wordt teruggewonnen wordt efficiënt gebruikt om sanitair warm water te produceren. Het VT 2130-3132 assortiment gebruikt slechts een derde van de energie die een traditionele warm water boiler gebruikt om sanitair warm water te produceren. De systemen zijn uitgerust voor verbinding met een ander verwarmingssysteem, zoals een CV op gas of een zonne-energie systeem. Alle modellen zijn voorzien van een magnesium anode die corrosie binnen het systeem tegengaat.

De boilers waarin het leidingwater zit opgeslagen zijn voorzien van dubbel geëmailleerd glas, hebben een capaciteit van 270, 258 of 242 liter en produceren ruim 800 liter warm water per 24 uur.

De VT 2130-3132 systemen hebben een laag energieverbruik en een lange levensduur. Ze zijn goedkoop om te installeren en nemen niet meer ruimte in beslag dan een gewone hoge kast. Ze kunnen 200 tot 300 m³ lucht per uur extraheren en zijn geschikt voor plaatsing in een technische ruimte.

Product is ook prima geschikt voor renovaties in combinatie met bijvoorbeeld infrarood panelen waarbij op een eenvoudige manier uw woning of kantoor zonder gas van energie kan worden voorzien. Standaard zijn er voorzieningen in de VT series aanwezig om de vorming van de legionella bacterie effectief te voorkomen.

Informeer ook naar de subsidie mogelijkheden bij ons.

** Alleen extractie.

Nilan VT warmtepomp boilers
Nilan - Vesttherm VT warmtepomp boilers
Kwaliteit bij de productie

Nilan Nederland

Oude Apeldoornseweg 41

7333 NR Apeldoorn

+31 555 690 227

info@nilannetherlands.nl

Facebook

0