top of page
Contact
Sitemap Nilan Nederland
Nilan Logo

Sitemap

Sitemap

Navigatie pagina

Deze sitemap is de inhoudstabel en opgave van deze website en is een handig hulpmiddel voor uw als bezoeker. Hier ziet u een geordend overzicht van alle pagina’s op deze website en is bedoeld om alle onderdelen van deze website gemakkelijk te vinden.

Het uit Denemarken afkomstige NILAN ontwikkeld al vanaf haar oprichting in 1974 hoogwaardige, innovatieve en energiezuinige ventilatie warmtepompen. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de NILAN klimaatoplossingen zijn altijd de zware omstandigheden van het Deense en Scandinavische klimaat geweest. Tegenwoordig zijn er ruim 2 miljoen geïnstalleerde ventilatie systemen met warmtepomp technologie in Europa geïnstalleerd. Alle producten zijn daarom ontegenzeggelijk een bewijs voor de oerdegelijke kwaliteit en continuïteit van de organisatie.

 

De organisatie behoort inmiddels tot de grootste fabrikanten en leveranciers van klimaatoplossingen in de wereld. Een belangrijk kenmerk van Nilan is hier het feit dat de organisatie vanaf haar oprichting fabrikant is van zowel warmtepomp boilers als ventilatie systemen. Hierdoor onderscheiden de totaaloplossingen, waaronder de Nilan Compact S en Compact P ventilatie warmtepomp, zich wezenlijk ten opzichte van de rest van wat in de markt verkrijgbaar is.

 

Nilan ziet haar producten daarom als een geïntegreerd onderdeel van het appartement, woning of gebouw dat het voor het grootste deel van zijn levensduur zal volgen. Daarom zijn er in Nederland nog diverse Nilan ventilatie warmtepomp installaties die al meer dan 30 jaar probleemloos functioneren tot op de dag van vandaag. Kwaliteit en duurzaamheid bij de Nilan klimaatsystemen zorgen ook voor meer leef comfort in combinatie met lage operationele kosten en minder gebruik  van energie. Bij een Nilan installatie is het gebruikelijk dat de kosten van service, onderhoud en vervanging tot een minimum beperkt blijven, gedurende de gehele levensduur van de installatie. De Nilan warmtepompen zijn daarom een beproefd, innovatief en compact klimaatsysteem dat inmiddels al meer dan 46 jaar geleden succesvol is geïntroduceerd op de Europese markt voor woningen, appartementen, villa’s, kantoren, bedrijfsgebouwen, universiteiten en scholen.

Contact en info aanvraag
bottom of page