top of page

Nilan industriële referenties.

Bijgewerkt op: 30 aug. 2023

De Nilan VPM (met een CO2 heatpipe-warmtewisselaar) of de Nilan VPR (met een warmtewiel) serie klimaatoplossingen zijn industriële ventilatie systemen met warmteterugwinning voor volumes tot 35.000 m3/h. Geschikt voor kantoren, hotels, restaurants, bedrijfsgebouwen, scholen en universiteiten. Onderstaand ziet u een kleine opsomming van gebouwen in Nederland die zijn uitgerust met een Nilan VPM klimaatsysteem.

Bisonspoor met Nilan warmtepomp voor bedrijven
BISON SSShopping Center in Maarssen met 6 Nilan VPM units.

Nilan warmtepomp voor bedrijven bij Enexis Zwolle
Enexis Building Zwolle

Warmtepomp voor bedrijven bij OZF in Hengelo
Zorgverzekeraar OZF in Hengelo.

Luchtbehandeling en ventilatie
Zeton Enschede met een Nilan VPM 560

WTW unit bedrijven
Zeton Enschede

Warmtepomp voor bedrijven voor ventilatie en verwarming
Zorgcentrum Oldershove in Wehl bij Doetinchem.

Via hogeschool met Nilan warmtepomp voor scholen
VIA Hogeschool in Zwolle.

Warmtepomp voor bedrijven voor ventilatie en centrale verwarming
Retailbouw in Doetinchem.

Warmtepomp voor scholen voor ventilatie en centrale verwarming
Montessorischool De Wielewaal in Amsterdam.

Warmtepomp voor scholen
Katholieke Pabo in Zwolle.

Warmtepomp voor bedrijven voor scholen
Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) Marcus in Utrecht.

Warmtepomp bedrijven voor ventilatie en verwarming
Kantoorgebouw De Toog in Barneveld.

Ventilatie warmtepomp bedrijven
Wooncomplex De Commandeur in ’s-Heerenberg, 41 x Nilan VP 18 en VPM 3200 series.

Ventilatie warmtepomp voor bedrijven in Zwolle
TEL International in Zwolle.

De Nilan VPM serie klimaatoplossingen zijn industriële ventilatie warmtepomp systemen met warmteterugwinning voor volumes tot 35.000 m3/h. Met een jarenlange bewezen hoge energie efficiëntie tot 100% in combinatie met lage operationele kosten behoren deze units tot de meest duurzame oplossingen in de markt. De hoge kwaliteit en de daaraan gekoppelde extra lange levensduur is een waarborg voor continuïteit en een groot dagelijks comfort.

Nilan Ventilatie warmtepomp bedrijven
Nilan VPM 120 - 560 serie, ventilatie en koeling tot 5.600 m3/h

De Nilan ventilatie-units met warmteterugwinning hebben een maximaal economisch voordeel en zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat voor u en uw medewerkers. Operationele ventilatie units met warmteterugwinning die al meer dan 30 jaar probleemloos werken zijn eerder regel dan uitzondering.


Ventilatie warmtepomp bedrijven van Nilan
Nilan VPM 600 - 3200 serie, ventilatie en koeling tot 35.000 m3/h

Klik hier voor een video over de Nilan VPM series.


Cleanroom toepassingen

De Nilan cleanroom oplossingen zijn uniek omdat de lucht toe en afvoer volledig gescheiden zijn en op deze manier een garantie zijn voor de meest optimale lucht behandeling. Een van de meest kritische aspecten van HVAC-systemen in cleanroom oplossingen is luchtfiltratie. Deze systemen regelen niet alleen de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk, ze regelen ook de ventilatie in de cleanroom, inclusief de richting, snelheid en filtratie van lucht terwijl deze de ruimte in en uit stroomt. Om deze reden hebben HVAC-systemen in cleanroom ruimtes doorgaans een veel hogere luchtuitwisseling in vergelijking met standaardsystemen.


Bovendien bevatten HVAC-systemen in cleanroom toepassingen meestal HEPA-filters (high-efficiency particulatie) die in staat zijn om extreem fijne deeltjes en microben uit de lucht te verwijderen. Deze filters zijn van cruciaal belang voor het handhaven van een steriele, gecontroleerde omgeving in kritieke toepassingen, waaronder onderzoekslaboratoria, medische faciliteiten zoals ziekenhuizen en farmaceutische productie- en testactiviteiten. Het is van cruciaal belang dat uw HVAC-unit voor cleanroom toepassingen voldoet aan alle wettelijke normen en vereisten die voor uw specifieke toepassingen gelden.


Als u een cleanroom project heeft waarvoor milieucontrole vereist is, neem vandaag nog contact met ons op! De Nilan cleanroom apparatuur wordt geproduceerd in een ultramoderne fabriek van 20.000 vierkante meter in Denemarken.

We hebben een speciale R&D-afdeling om onze technische oplossingen te testen en te valideren. Ons multidisciplinaire engineering team heeft ervaring in het ontwerpen van elektrische besturingen, koeling, leidingen, luchtstroom, ventilatie, CO2 Heatpipes, filtratie, kasten en behuizingen. Al onze producten zijn gecertificeerd volgens de geldende Europese veiligheids- en prestatienormen.

438 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page