top of page
Nilan voor bedrijven

Nilan VPM ventilatie warmtepomp video

Nilan VPM Video

Nilan is een totaalleverancier in innovatieve warmtepomp technologie, luchtbehandeling en ventilatie. Met een groot assortiment aan hoogwaardige luchtbehandelingskasten met warmtepomp technologie kan Nilan in elke situatie een energiezuinige, passende en duurzame oplossing bieden. De oplossingen kenmerken zich door het Plug-and-Play principe van modulaire kasten met een luchtvolume tot 45.000 m³/h. De Nilan VPM 600 - 3200 serie zijn actieve warmte recuperatie systemen die naast verwarmen ook kunnen koelen. Geschikt voor kantoren, bedrijfspanden, ziekenhuizen, scholen en andere gebouwen in de utiliteit. Ventilatie capaciteit is tot 32.000 m3/h. De verwarming capaciteit is tot 230 kW en koeling tot 146 kW. De Nilan VPM series maken gebruik van een innovatieve ventilatie warmtepomp in combinatie met een milieuvriendelijke en speciaal door Nilan ontwikkelde CO2 Heatpipe. De Clean Room serie is speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen.

Met de duurzame VPM oplossingen heeft u de beschikking over kleine en minder debiet vragende ventilatie toepassingen met warmteterugwinning tot grootschalige luchtbehandelingskasten voorzien van een speciaal door Nilan ontwikkelde Clean Room technologie. Nilan helpt u bij het realiseren van een duurzame, zuivere, gezonde en comfortabele leefomgeving voor gebouwen van verschillende groottes en uiteenlopende toepassingen. Ventilatie met warmteterugwinning is cruciaal voor uw gebouw en de mensen die er in werken. Door de toename van energiezuinige gebouwen stijgt ook de vraag naar ventilatiesystemen met warmtepomp technologie.

 

Door de vaak goede isolatie, ter voorkoming van onnodig verlies van warmte, blijft de lucht in uw gebouw langer hangen en wordt deze muf en ongezond. Door deze vaak muffe lucht ontstaat er ook een groter risico op allergieën, onaangename luchtjes, condensatie, schimmels en bacteriën. Een goede ventilatie met warmteterugwinning is daarom onmisbaar in gebouwen en van groot belang voor de gezondheid van uw werknemers. Onderzoek door wetenschappers van de Universiteit van Maastricht heeft aangetoond dat een ongezond binnenklimaat zorgt voor verzuim en minder goede prestaties.

 

De Nilan ventilatiesystemen met warmtepomp en warmte terugwin technologie zorgen voor verse buitenlucht naar binnen, minimaliseren vervuilde en vochtige lucht en houden het vochtpeil in balans. Dit is cruciaal voor een comfortabele en gezonde leef en werkomgeving in uw gebouw. De gebruikte materialen in de Nilan VPM series zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor plaatsing in diverse industriële toepassingen. Zij onderscheiden zich verder door een stevige constructie, bedrijfszekerheid en een hoge efficiëntie dankzij de ventilatie warmtepomp technologie met warmteterugwinning. Deze premium technologie van Nilan zorgt zo voor een perfecte energievoorziening met de laagste energie en gebruikskosten. Een extra voordeel voor u bedrijfskosten en voor het milieu. De Nilan VPM klimaatoplossingen behoren technologisch en kwalitatief tot de best verkrijgbare producten voor ventilatie en luchtbehandeling op de markt.

bottom of page