top of page

Nilan Ventilatie warmtepomp ook voor Multifunctioneel Centrum Swifterbant

Samen met Oost Flevoland Woondiensten, Gemeente Dronten en de dorpsbewoners vond op woensdag 16 februari 2022 de officiële bekrachtiging plaats van de bouw van het Multifunctioneel Centrum (MFC) en 30 sociale huurappartementen. Tijdens deze ceremonie hebben wethouder Peter van Bergen, Divisiemanager Wonen Henk Rozema van Jorritsma Bouw, en Noek Pouw, directeur-bestuurder van Oost Flevoland Woondiensten (OFW), hun handtekening gezet op locatie. Dit markeerde het formele startpunt van het project. Ook bij dit project worden alle sociale huur appartementen weer voorzien van de energiezuinige Nilan Compact P ventilatie warmtepomp.

Bouw van het MFC Swifterbant
Officiële bekrachtiging voor de bouw van het MFC en 30 sociale huurappartementen

Start bouw MFC Swifterbant

Op Woensdag 21 september gaven gemeente Dronten, Jorritsma Bouw en OFW officieel het startsein voor de bouw van het Multifunctioneel Centrum (MFC) en 30 sociale huurappartementen in Swifterbant.

De Gemeente Dronten en Oost Flevoland Woondiensten (OFW) zijn verheugd dat ze samen met de toekomstige gebruikers en het dorp vooruit kunnen kijken en eindelijk kunnen werken aan de verwezenlijking van lang gekoesterde dromen.

Sart bouw in Swifterbant
Startsein op woensdag 21 september voor de start van het project in Swifterbant

Tijdens de planvorming zijn verschillende wensen en dromen geuit door de gemeenschap, waaronder: "Een geweldige ontmoetingsplek voor heel Swifterbant", "Een plek voor zowel jong als oud", "Een levendige en bruisende leefomgeving", en "Een plek waar iedereen zich welkom voelt". Nu is het moment aangebroken om deze visies te verwezenlijken en een bijzondere plek te creëren waar de hele gemeenschap en omstreken trots op kan zijn.

Impressie multifunctioneel centrum en appartementen
Impressie multifunctioneel centrum Swifterbant

Ventilatie warmtepomp appartementen

De Nilan Compact P ventilatie warmtepomp wint steeds meer terrein in de keuze van corporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en installateurs voor hun nieuwbouwprojecten. Waarom kiezen steeds meer corporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en installateurs voor de Nilan Compact P?

  • Geen buitenunit of grondboring nodig: Bespaar op extra kosten en onderhoud, het systeem werkt op lucht via een eenvoudige gevel toe en afvoer.

  • Actieve en passieve koeling via de ventilatie: Geniet van een comfortabele zomer zonder oververhitting en een verlaagde luchtvochtigheid.

  • Passieve en actieve verwarming: Maximale optimalisatie van restenergie voor een duurzaam en comfortabel wooncomfort.

  • Plug & play installatie: Alle essentiële onderdelen, inclusief de boiler, zijn slim geïntegreerd in één toestel, zodat de installatie snel en eenvoudig is uit te voeren.

  • Geen dure infrastructuur nodig: Een normale aansluiting van 220V/16A volstaat, waardoor u bespaart op kostbare en extra infrastructuur.

  • Geïntegreerde boiler voor 300 liter warm water.

  • Compacte footprint van slechts 0,54 m2: Creëer meer bruikbare ruimte voor bewoners, zonder concessies te doen aan comfort.

  • Zeer lage Total Cost of Ownership: Dankzij efficiënte werking en minimaal onderhoud profiteert u van lagere kosten op de lange termijn.

  • Remote service mogelijkheden: Blijf altijd verbonden en laat eventuele meldingen over de werking van het systeem op afstand oplossen.

Compact P ventilatie warmtepomp
Nilan alles in één klimaatsysteem


Hoogste punt

Op donderdag 25 mei 2023 werd er een feestelijke ceremonie gehouden door Jorritsma Bouw, de gemeente Dronten en OFW, waarbij de vlaggen werden gehesen. Het hoogste punt van het Multifunctioneel Centrum (MFC) in Swifterbant werd bereikt, en dit vormde een mijlpaal die zeker gevierd mocht worden.

Voortgang bouw
Voortgang bouw

Met de bouw van het MFC gaat een lang gekoesterde wens van de inwoners van Swifterbant in vervulling. De eerste paal werd in september vorig jaar geplaatst, waarna het project voorspoedig verliep en het MFC nu het hoogste punt heeft bereikt.

Hoogste punt MFC Swifterbant
MFC Swifterbant bereikt hoogste punt op donderdag 25 mei 2023Ontdek het optimale voor nieuwbouwprojecten met de Nilan Compact P ventilatie warmtepomp! Begin vandaag nog aan een duurzame en comfortabele toekomst met Nilan!


Bouwbedrijf Jorritsma

In opdracht van OFW, wordt het MFC door Jorritsma Bouw gerealiseerd. Jorritsma Bouw is al meer dan vijf generaties een modern, vooruitstrevend en duurzaam familiebedrijf. Duurzaamheid en circulariteit vormen kernthema's voor Jorritsma Bouw. Als aannemer dragen we actief bij aan deze doelen door onze focus te richten op energiebesparing, hergebruik, exploitatie en het vergroten van het adaptief vermogen om toekomstbestendige projecten te realiseren. Hierbij laten we ons leiden door de eisen van het klimaatakkoord, en onze bouwprojecten voldoen tenminste aan de geldende BENG-normen of beter.


Hulstflier Installateurs

Hulstflier Installateurs is verantwoordelijk voor de technische installaties in het project van OFW. Als toonaangevende zelfstandige totaalinstallateur met een landelijke dekking, zorgt Hulstflier samen met haar zakelijke en particuliere opdrachtgevers voor zowel financieel als maatschappelijk rendement. Het doel van Hulstflier is om een optimaal resultaat te behalen en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de samenleving. HulstFlier streeft ernaar om uw totaalinstallateur te zijn, bruisend van energie, met een oplossings- en klantgerichte instelling bij zowel onze binnen- als buitendienstmedewerkers.

177 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page