top of page

Ventilatie warmtepomp voor 80 woningen in Oosterhout

Bijgewerkt op: 26 feb. 2022


Bij Golfbaan Landgoed Bergvliet in het buitengebied van het Brabantse Oosterhout is de bouw gestart van 80 woningen en een 3000 vierkante meter groot resort met sauna en wellness faciliteiten. De exclusieve villa’s op Landgoed Bergvliet hebben allen een spraakmakende architectuur met een interieur van topniveau. Dankzij deze bijzondere architectuur gaan de woningen letterlijk op in de natuur. De natuurlijke kavels waar de villa’s op worden gebouwd variëren van 288 tot 704 m2.

Energiezuinige woningen met Nilan de Compact P
Bouw van 80 energiezuinige woningen met een Nilan Compact P te Oosterhout.

Overzicht van de woningen bij de Golfbaan op landgoed Bergvliet
O)verzicht van de woningen bij de Golfbaan op landgoed Bergvliet.

Nilan Compact P voor optimaal comfort
Nilan Compact P voor optimaal comfort.

Brabantse natuur

Het resort komt in een prachtig gebied van zes hectare groot, op de plek van het huidige kampeerterrein Bergvlietse Bossen. Een uniek project midden in het groen van de Brabantse natuur, daar waar comfort, design, duurzaamheid, kwaliteit en natuur hand in hand gaan.

Prachtige natuur
Gelegen middenin de Brabantse natuur.

Investering

De combinatie van de unieke locatie, de kwaliteit van de villa's, de bestaande goede naam en hoog staande faciliteiten maakt investeren in Landgoed Bergvliet een duurzame investering waar u nog jaren plezier aan gaat beleven.

Ruim opgezette kavels voorzien van Nilan Compact P klimaatbeheersing
Ruim opgezette kavels.

Wellness

Aan de toegangspoort van Landgoed Bergvliet komt het grootste en best uitgeruste wellness resort onder de grote rivieren. Hier kunnen gasten genieten van hoogwaardige wellness-faciliteiten als sauna’s, baden, beauty-arrangementen en een zonneweide. Zo heeft Landgoed Bergvliet alles in huis om naast een dagje golfen en bourgondisch genieten, een weekeind, week of een paar dagen te vertoeven en onthaasten in een oase van rust en groen. Naast dat er op het landgoed veel is te beleven, is ook de nabije omgeving bijzonder aantrekkelijk. U wordt omringd door bijzondere natuurgebieden zoals Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Ten Noorden van Landgoed Bergvliet ligt Nationaal Park De Biesbosch, niet alleen een waardevol natuurgebied maar ook een avontuurlijk recreatiegebied.


Prachtige Spa Wellness
Prachtige Spa Wellness.


Duurzaam met de Nilan Compact P

Voor de centrale verwarming en koeling bij alle woningen wordt geen gas meer gebruikt. De woningen worden van een optimaal binnenklimaat voor zien door middel van een Nilan Compact P warmtepomp. Hierdoor beschikt u over een duurzame droomvilla in het groen, voorzien van alle comfort en luxe, maar ontworpen en gebouwd met respect voor de omgeving. Het karakter van het bos is doorgetrokken in de woningen. Het veelvuldige gebruik van duurzaam hout geeft de woningen een warm en natuurlijk karakter. De isolatiewaarde van de woningen is al dubbel zo hoog als de huidige norm voor nieuwbouw. De innovatieve Nilan Compact P zorgt voor comfort ventilatie, centrale verwarming, koeling en warm water in de woningen. De energie die hiervoor nodig is komt van zonnepanelen op het dak van de woning. Daarnaast wordt ook nog eens gebruik gemaakt van triple en heel goed isolerend glas. De klimaatbeheersing door de Nilan Compact P in de woningen is fluisterstil, comfort verhogend en heel eenvoudig in gebruik. De energiezuinige woningen zijn altijd op de juiste temperatuur en ze worden voortdurend van schone en frisse lucht voorzien waardoor het comfort altijd optimaal is.


Al weer meer dan 30 jaar in gebruik

Het Deense NILAN ontwikkelt en produceert al vanaf de oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp oplossingen en heeft een markt leidende positie in Europa. Zo zijn in Nederland diverse installaties van de Nilan VP 18 warmtepomp functioneel (de innovatieve voorloper van de huidige Compact P) die nu al weer meer dan 30 jaar probleemloos in gebruik zijn.

Subsidie ventilatie warmtepomp
Subsidies per Nilan Compact P model volgens de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

609 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page