top of page

Nilan Compact P voor 34 villa’s in Zeeland.

Bijgewerkt op: 5 okt. 2021

Unieke vakantievilla’s in pure Zeeuwse rust en ruimte!

Aan open water en midden in het Nationale Park Oosterschelde, biedt Waterrijk Oesterdam in alle opzichten bijzondere watervilla’s aan die voorzien zijn van een Nilan Compact P ventilatie warmtepomp. De ruime en energiezuinige woningen waarvan de meesten beschikken over een eigen aanlegsteiger hebben een hoogwaardig opleveringsniveau en zijn verder van alle gemakken voorzien.

Energiezuinige villa's met Nilan Compact P
Waterrijk Oesterdam bij Tholen in Zeeland.

Ontwerper Piet Boon

Geniet het jaar rond van eenvoud in luxe op een unieke locatie waar pure schoonheid verankerd is in de prachtige Zeeuwse natuur. Ontwerper Piet Boon zorge ervoor dat de woningen gelegen op eigen kavels binnen het plan duidelijk dezelfde signatuur dragen en toch onderling volop diversiteit bieden. Hierdoor krijgt het resort als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. De woningen voegen zich als het ware naar de omgeving en worden hierin opgenomen. De natuurlijke materialen en bruin-grijze tinten versterken dit beeld.


Nilan Compact P voor optimaal comfort
Nilan Compact P voor optimaal comfort.


Energiezuinige woningen met balansventilatie
Gelegen middenin de Zeeuwse natuur.

Investering

De combinatie van de unieke locatie, de kwaliteit van de villa's, de bestaande goede naam en hoogstaande faciliteiten maakt investeren in Waterrijk oesterdam een duurzame investering waar u nog jaren plezier aan gaat beleven. Op Waterrijk Oesterdam vindt u bovendien veel faciliteiten die uw verblijf compleet maken. Dankzij de unieke ligging aan de Oosterschelde heeft u hier veel watersportmogelijkheden.

Ruim opgezette woonkamers voorzien van Nilan Compact P klimaatbeheersing
Prachtige ligging en van alle gemakken voorzien.

Marina Beachclub

De op het luxe resort aanwezige Marina Beachclub is ook uitermate geschikt voor een congres, seminar, vergadering of een andere zakelijke bijeenkomst. Volop inspiratie door een schitterende ligging aan het water van het Zoommeer en in de jachthaven van Oesterdam. Verder aanwezig zijn ook een Trendy à la carte restaurant voor ontbijt, lunch en diner. De Oesterdam verbindt Tholen met Zuid-Beveland. De zandplaat waarop Waterrijk Oesterdam verder wordt gerealiseerd staat bekend als watersportgebied. Het recreatiepark is bereikbaar voor grote (plezier)jachten met een aanzienlijke diepgang. Daarnaast is er bij het park een jachthaven voor ongeveer honderd boten en op het park is een restaurant aanwezig

Energiezuinige woningen met balansventilatie en WTW
Prachtige Marina Beachclub.

Duurzame Nilan Compact P ventilatie warmtepomp

Alle villa’s worden natuurlijk gasloos en van een optimaal en gezond binnenklimaat voorzien door middel van een Nilan Compact P ventilatie warmtepomp. Hierdoor beschikt u over een duurzame en energiezuinige droomvilla aan het water, voorzien van alle comfort en luxe, maar ontworpen en gebouwd met respect voor de omgeving. De innovatieve Nilan Compact P zorgt voor comfort ventilatie, verwarming, koeling en warm water in de woningen. De klimaatbeheersing door de Nilan Compact P in de woningen is fluisterstil, comfort verhogend en heel eenvoudig in gebruik. De energiezuinige woningen zijn altijd op de juiste temperatuur en ze worden voortdurend van schone en frisse lucht voorzien waardoor het comfort altijd optimaal is en de bewoners over een gezond binnenklimaat beschikken is.


Al weer meer dan 30 jaar in gebruik

Het Deense NILAN ontwikkelt en produceert al vanaf de oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp oplossingen en heeft een marktleidende positie in Europa. Zo zijn in Nederland diverse installaties van de Nilan VP 18 ventilatie warmtepomp functioneel (de innovatieve voorloper van de huidige Compact P) die nu al weer meer dan 30 jaar probleemloos in gebruik zijn. Verder zijn de Nilan ventilatie systemen in combinatie met de door hun ontwikkelde warmtepompen meer dan 2 miljoen keer geplaatst binnen Europa, dat is ontegenzeggelijk een bewijs voor de hoge efficiëntie en duurzaamheid van de klimaatoplossingen die Nilan op de markt brengt.

Ventilatie warmtepomp subsidie
Subsidies per Nilan Compact P model volgens de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

265 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page