top of page

Video Nilan Compact P.

Bijgewerkt op: 4 nov. 2021

De door Nilan sinds 1974 ontwikkelde binnen klimaat oplossingen maken gebruik van de gratis energie uit de omgeving. Dit kan bijvoorbeeld energie zijn uit de buitenlucht of energie uit de grond onder de woning. Ruim 45 jaar geleden introduceerde NILAN als een van de eerste fabrikanten ter wereld haar eerste warmtepomp. Sindsdien heeft NILAN zich gespecialiseerd in ventilatie techniek en warmtepompen en zijn er meer dan 2 miljoen ventilatie systemen met warmtepomp technologie verkocht in Europa.

De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de NILAN warmtepompen zijn altijd de zware omstandigheden van het Scandinavische klimaat geweest. Hierdoor onderscheiden de warmtepompen van NILAN zich door hun kwaliteit, hoge prestaties en zeer lange levensduur. De Compact P ventilatie warmtepompen behoren technologisch en kwalitatief tot de best verkrijgbare producten op de markt.


In de onderstaande video van de Nilan Compact P ventilatie warmtepomp wordt u de efficiënte werking van het systeem uitgelegd. Vanwege de geïntegreerde bouwwijze maakt de dubbele warmtepomp van de Compact P voor zowel tapwater bereiding als actieve comfort verwarming, gebruik van luchtstromen na passage en warmte uitwisseling van de geïntegreerde WTW unit. Dit maakt dat de temperatuur van die luchtstromen afwijken van de temperatuur van de buitenlucht en ook van de ventilatie uitblaaslucht. Dat heeft aanzienlijk voordelen voor de energieprestatie van de Compact P en zijn een bepalende factor voor het comfort en de energiezuinigheid van het systeem. Alle functies zijn daarnaast ook nog via een intuïtief touchscreen heel eenvoudig te bedienen.


Rechtsonder in het YouTube menu kunt u op cc klikken zodat ook de gesproken tekst als Nederlandse ondertitels in beeld verschijnt. Door ook op settings te klikken (naast cc) kunt u de kwaliteit (Quality) instellen van 480p naar 1080p HD. U kunt dan de video op groot formaat afspelen.Met de ventilatie warmtepomp van Nilan heeft u een duurzame en milieuvriendelijke totaaloplossing voor uw centrale verwarming en koeling. Het is een PassiefHuis gecertificeerd systeem dat in totaal 8 op elkaar afgestemde en feilloos samenwerkende functies kan combineren in één compact toestel, namelijk;


1. Ventilatie van de woning.

2. Comfort verwarming met de ventilatielucht, nooit meer tochtgevoel in de woning.

3. Comfort of Topkoeling met de ventilatielucht, geen oververhitting meer in de zomer.

4. Passieve warmteterugwinning.

5. Actieve warmteterugwinning.

6. Productie van sanitair warm water.

7. Centrale verwarming.

8. Met de optionele EM box integreert u ook de afzuigkap in uw keuken.


Met behulp van de optionele Nilan EM box wordt ook de warme lucht uit de afzuigkap in uw keuken onderdeel van uw totaaloplossing en gaat u geruisloos koken. Met deze optie voorkomt u ook dat er bij een goed geïsoleerde en luchtdichte woning onnodig energie verloren gaat en de luchtdichtheid van de woning wordt aangetast.

1.217 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page