top of page

SYR compacte spoelfilter

Bijgewerkt op: 26 feb. 2022

De SYR compacte spoelfilter Duo DFR met druk regelaar is ideaal als extra filter om voor de Natec water conditioner te plaatsen.

Syr filter, ideaal in combinatie met een Natec water conditioner.

Dit hoge kwaliteit filter wordt toegepast ter bescherming van alle water gebonden installaties in de woning. Het fijn filter beschermt appendages zoals terug stroom beveiligingen, kranen en aangesloten apparatuur zoals vaatwassers, CV-installaties, ventilatie warmtepompen en warmtepomp boilers tegen vervuiling door bijvoorbeeld fijne zandkorrels, hennepresten, soldeerresten, roestdeeltjes en ander klein materiaal dat om wat voor reden dan ook in uw water leiding kan komen. Het verdiend aanbeveling om het filter tenminste iedere 6 maanden te reinigen.Het reinigingsproces van het fijn filter wordt eenvoudig in gang gezet door het plaatsen van een emmer of wasbak onder het filter. Vervolgens het openen van de kogelkraan onder aan het toestel en hierna het filterhuis twee tot driemaal linksom of rechtsom te verdraaien. De hele procedure neemt ongeveer één tot twee minuten in beslag.


Sir filter te plaatsen voor de Natec water conditioner.

Het SYR filter in combinatie met de Natec water conditioner is de beste combinatie voor het voorkomen van kalkaanslag en roest in uw leidingen en warmtepomp installatie. Met name voor een ventilatie warmtepomp systeem en bijbehorende boiler is een Natec water conditioner de meest ideale oplossing.

Traditionele water ontharders verwijderen met een chemisch proces op basis van zout en harsen belangrijke mineralen uit ons drinkwater.Dit dagelijkse proces is een verspilling van kostbaar drinkwater en dus zeker geen ecologische en duurzame oplossing. Een Natec systeem zorgt ervoor dat alle belangrijke mineralen behouden blijven. Naast het gezondheidsaspect is het met name voor de levensduur van uw warmtepomp belangrijk dat het water zijn mineralen behoudt. Diverse traditionele water ontharders op basis van zout en harsen zuiveren uw water zodanig dat alle mineralen verdwijnen.

Hierdoor stopt de werking van de anode op uw boiler. Een goed werkende anode is cruciaal om uw boiler zo lang mogelijk mee te laten gaan.Zonder voldoende mineralen gaat de anode van de boiler en het bijbehorende boiler vat roesten. Er zijn al diverse gevallen dat bij het gebruik van een water ontharder op basis van zout en harsen het boiler vat in de warmtepomp installatie binnen 2 jaar vervangen moet worden doordat te veel mineralen aan het water worden onttrokken.

Natec systeem voor bescherming tegen kalkaanslag en beter water.

Met een Natec systeem voorkomt u deze problemen en heeft u een veel beter en duurzaam verantwoorde oplossing. De Natec heeft geen jaarlijkse kosten voor onderhoud met chemische zouten en harsen. Met een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar is een Natec de beste oplossing voor bescherming tegen kalkaanslag en roest. Het is daarnaast een compact en eenvoudig te plaatsen systeem wat makkelijk geïnstalleerd kan worden in uw meterkast. Bij een eventuele verhuizing is de gehele installatie dus ook weer eenvoudig mee te nemen.

Altijd zuiver en gezond drink water met een Natec water conditioner

Het Natec NS-25 water behandeling systeem voor woningen heeft een prijs van 1285,00 exclusief BTW. De garantieperiode op een NATEC water conditioner is 10 jaar. Hiervan zijn de eerste twee jaar op basis van klant tevredenheid. U ontvangt u geld terug indien het toestel niet aan de gestelde eisen voldoet. Als Natec nemen wij graag het risico van uw tevredenheid voor onze rekening. Het Syr Duo DFR filter kost 149,00 exclusief BTW.


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page