top of page

Nilan Comfort Ventilatie

Bijgewerkt op: 26 feb. 2022

Woningen, appartementen, villa's en recreatiewoningen

Nilan heeft een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor alle type woningen, appartementen en recreatiewoningen. Nieuwbouw, renovatie of een passieve woning, met Nilan haalt u een duurzame energie oplossing in uw huis. Het belangrijkste werkingsprincipe van de Nilan klimaat oplossingen is om zo weinig mogelijk energie te gebruiken en zoveel mogelijk de aanwezige energie in de woning, school of kantoor te hergebruiken. Hoe meer warmte of koeling er kan worden geproduceerd met hernieuwbare energie, des te minder u daardoor afhankelijk wordt van traditionele en fossiele energiebronnen.

Nilan ventilatie voor woningen, bedrijven en scholen
Nilan klimaat oplossingen, van 150 m3/h tot 32.000 m3/h

Zo is bijvoorbeeld de NILAN Compact P het enige product in de wereld wat een Passief Huis Certificaat heeft en 8 op elkaar afgestemde functies kan combineren in één compact toestel. Ventilatie van de woning, comfort verwarming, comfort koeling, passieve warmteterugwinning, actieve warmteterugwinning, productie van sanitair warm water, centrale verwarming en met de optionele EM box integreert u ook de afzuigkap in uw keuken als onderdeel van het WTW systeem, hierdoor gaat u geruisloos koken en meer genieten van uw keuken.

Nilan logo
Een gezond binnenklimaat met een Nilan WTW systeem


De oplossingen van Nilan kenmerken zich door een laag energieverbruik en lage operationele kosten. De units hebben een energie efficiëntie tot 100% in het warmteterugwinning proces. Dit komt neer op aanzienlijke energiebesparing en dus lagere kosten. Bovendien zijn de units gemakkelijk en goedkoop in onderhoud. De lange levensduur en maximale output van de units is het gevolg van het feit dat alleen de beste Europese componenten en materialen worden gebruikt. Alle units worden gebouwd in de moderne fabriek in Denemarken en worden uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten.


Scholen, bedrijven en utiliteitsbouw

Het aanbod van de Nilan binnen klimaatoplossingen voor commerciële gebouwen en gecentraliseerde ventilatie oplossingen voor de utiliteitsbouw bestrijkt een breed scala van ventilatie en warmteterugwinning systemen. Van geavanceerde totaaloplossingen die zowel kunnen ventileren als verwarmen, sanitair warm water produceren en daarnaast ook beschikken over comfort koeling en comfort verwarming. Nilan is trots op het werken met toekomstbestendige technologie en ze lopen constant voorop met innovatieve ontwikkelingen. Daarom hebben de Nilan ventilatie en warmte terugwin oplossingen in combinatie met de hoge kwaliteitseisen een uitzonderlijk lange levensduur.


Opgericht in 1974

De Nilan oplossingen zijn gebaseerd op moderne en innovatieve technologie. Een Nilan warmtepomp heeft een levensverwachting van 30 tot 35 jaar en heeft nagenoeg geen onderhoud. Nilan ontwikkelt en produceert al vanaf de oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp-oplossingen en heeft een marktleidende positie in Europa.


De Nilan ventilatiesystemen met warmteterugwinning hebben een maximaal economisch voordeel en zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat voor u en uw medewerkers. Innovatie en kwaliteit zijn de basis van alle Nilan producten. Met een temperatuur rendement van bijna 100% behoren ze tot de beste in de wereld. Het resultaat is een lange levensduur voor alle Nilan oplossingen. Operationele ventilatie units met warmteterugwinning die al meer dan 30 jaar probleemloos werken zijn eerder regel dan uitzondering. Goede ventilatie zorgt er voor dat schadelijke en vochtige lucht continu wordt afgevoerd. Op uw kantoor ontstaat een gezonde werkomgeving en een comfortabel binnenklimaat met productieve medewerkers.


Warmtepompen van Nilan
Warmtepompen van Nilan


322 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page