top of page

Natuurlijke Water Conditioners

Bijgewerkt op: 24 sep. 2022

Zoals u wellicht weet is water een uiterst moeilijke vloeistof om te stabiliseren en in evenwicht te brengen. Feit is dat het elementen bevat die aanslag en corrosie creëert, schade kan veroorzaken in waterleidingen en de verschillende huishoudelijke installaties waarmee het in aanraking komt. Verschillende oplossingen die werken op basis van chemicaliën en veel water verspillen worden door verschillende bedrijven voorgesteld. Met de uitgebreide Natec ervaring op dit gebied, is een eenvoudige en perfecte oplossing beschikbaar. Vrij van chemicaliën, geen verspilling van water en ook geen onderhoud of verbruikskosten meer.


De verschillende wetenschappelijke tests die zijn uitgevoerd in Frankrijk, België en Zwitserland hebben aangetoond dat het behandelde water door een Natec water conditioner aantoonbaar beter is. Het zorgt voor een goed uitgebalanceerd resultaat, met drie keer minder bezinksel in ons water en geen afzetting meer van kalk of roest in onze waterleiding. (patent aanwezig en gegarandeerd tot 98% efficiëntie met bewezen en wetenschappelijk bewijs). De Natec natuurlijke water behandeling verzacht het water ook in aanwezige en bestaande installaties, met een gedegen spoeling en een juiste waterstroom zal na verloop van tijd deze aanslag ook verdwijnen.


De NATEC water conditioners zijn een uniek en gepatenteerd systeem voor het natuurlijk zuiveren van het water in uw woning, zonder hierbij gebruik te maken van zout of harsen en zonder verlies van water. De NS 25+ is geschikt voor gebruikt in woningen, villa's en appartementen. Model NS 25+B en hoger worden toegepast in kantoren en grotere gebouwen waar een hoger debiet noodzakelijk is.

Natec natuurlijke water ontharder
Overzicht verschillende Natec modellen.

Het systeem beschermt alle waterleidingen in gebouwen aan de binnenzijde tegen kalkaanslag en roest. In tegenstelling tot traditionele waterontharders past de Natec in een kleine ruimte zoals de meterkast. Het kan ook worden geplaatst onder een gootsteen.


Bij gebruik van een Natec is het water aangenaam om te drinken en zorgt het voor een goede huidverzorging, het levert minerale zouten en wordt geactiveerd met meer dan 30%. Technisch gesproken verandert de Natec door zijn specifieke werking Calciet in het mineraal Aragoniet + (calciumcarbonaat met chemische formule CaCO3) en vermijdt zijn afzettingen met 80% bij alle waterstromen.


Water heeft hierdoor een rijk mineraalgehalte. Calcium en magnesium bestaan in de vorm van aragonit. Een gebalanceerde inname helpt een betere opname van voedingsstoffen in ons lichaam. Eventueel aanwezig chloor in ons water verdampt, het water is geurloos en aangenaam om te drinken. Douchen heeft geen agressieve invloed meer op ons haar en onze huid.

Natec voor beter water
Natec specificaties voor beter en gezonder water in uw woning

Langere levensduur warmtepomp

Het systeem zorgt er ook voor dat kalkafzetting en roestvorming geen kans meer krijgen. De Natec beschermd uw leidingen, huishoudelijke toestellen en vooral de elementen die in contact staan met het water in de boiler in uw warmtepomp. Hierdoor is minder onderhoud noodzakelijk en een element zonder kalk gebruikt ook minder energie. Op deze manier is er ook sprake van een langere levensduur van uw warmtepomp omdat kalkaanslag op het element in uw boiler wordt voorkomen.

Go Green by Nilan
Go Green by Nilan

184 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page