top of page

Bescherm uw Nilan warmtepomp tegen kalkaanslag

Bijgewerkt op: 24 sep. 2022

Bescherm uw Nilan klimaatsysteem en ventilatie warmtepomp tegen kalkaanslag. De 5 speciale magneten in de compacte behuizing van de Natec water conditioner maken gebruik van een speciale magnetische beveiliging en zijn daardoor ongevoelig voor externe factoren zoals motoren, straling, elektriciteit en andere invloeden van buitenaf. Bovendien zijn de magneten in de Natec unit volledig van elkaar gescheiden en geïsoleerd door een speciale legering. De water in en uit uitgangen zijn zo vervaardigd dat het water in de Natec unit een zogenaamde spiraalvormige waterbeweging ondergaat (helicoïdale stroming). Dit gepatenteerd proces in combinatie met de invloed van de verschillende en speciale magneten zorgt voor een positieve verandering in de kristalstructuur van het water. Het resultaat is dat de aanwezige kalk in het water zich niet hecht aan leidingen en andere oppervlaktes waar het water mee in aanraking komt. Gezond drink water en goed voor huid en haar.

Zonder gebruik te maken van chemicaliën geen last meer van kalkaanslag.

Kraanwater bevat van nature een aantal bouwstenen die je lichaam nodig heeft. Niet alleen mineralen als calcium en magnesium, maar ook natrium en kalium. Puur natuur! In tegenstelling tot water ontharders die werken op basis van zouten ontdoet de Natec water conditioner ons kostbare water niet van zijn essentiële mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer. Het zorgt er puur voor dat de combinatie van deze mineralen zicht niet hechten aan leidingen en elementen waarmee het in aanraking komt.

Gepatenteerde spiraalvormige waterbeweging
Gepatenteerde spiraalvormige waterbeweging (helicoïdale stroming).

Daarom is een Natec water conditioner de beste oplossing. Het water wordt beter door een natuurlijk proces, behoudt al zijn belangrijke mineralen en er wordt geen water verspild zoals bij water ontharders op basis van zouten en hars. Bovendien zijn de bronnen voor drinkwater in Nederland schaars en moeten we er zuinig op zijn. Een Natec water conditioner wordt bijna altijd geplaatst in combinatie met een extra SYR Duo filter.

Wie duurzaam wil wonen doet niet aan water verspilling en gaat zuinig om met het drinkwater in Nederland.


Ecologisch

Water ontharders die werken op basis van zouten en harsen spoelen tijdens de dagelijkse regeneratie gemiddeld 20 to 40 liter water per dag in het riool, een nodeloze verkwisting van ons kostbare water. Dagelijks wordt hierdoor in Nederland meer dan 100.000 liter per dag aan kostbaar water verkwist. Een Natec systeem verspild helemaal niets, zelfs geen stroom. Als de Natec water conditioner geplaatst wordt in bestaande woningen dan worden bovendien de leidingen en andere plekken waar kalk zich aan gehecht heeft ook ontdaan van deze kalk. De Natec water conditioner is ook gemakkelijk mee te nemen bij een eventuele verhuizing. Het enige dat men hoeft te doen is de hoofdtoevoer van de waterleiding in de meterkast eerst af te sluiten. Vervolgens de Natec water conditioner te ontkoppelen en met een passend tussen stuk de waterleiding weer compleet te maken.

Heerlijk en gezonder water met de Natec water conditioner.

Natec systeem voor bescherming tegen kalkaanslag en beter water.

Meer dan 84.000 tevreden gebruikers

Het Natec systeem voor de behandeling van uw huishoudelijk water wordt vanaf 1982 in Zwitserland geproduceerd. Meer dan 84.000 tevreden installaties zijn inmiddels naar volle tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast is het systeem diverse malen bekroond met een gouden medaille voor innovatie en prestaties op het gebied van water behandeling.

Ook beschikbaar voor de utiliteitsbouw in grotere capaciteiten. Met een Natec oplossing gaat uw klimaatsysteem, ventilatie warmtepomp en andere huishoudelijke apparatuur gevoelig voor kalkaanslag veel langer mee.


Go Green by Nilan
Go Green by Nilan

55 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page