top of page

Energieneutraal voor bedrijfsgebouwen.

Bijgewerkt op: 30 aug. 2023

Meer dan 40% van het energiegebruik in Nederland vindt plaats in bedrijfsgebouwen, door dit percentage hebben deze gebouwen in ons land een te grote bijdrage aan de CO-2 uitstoot. Juist daarom zijn de oplossingen van Nilan in combinatie met bijvoorbeeld infrarood verwarming een eco-effectieve oplossing voor het bedrijfsgebouw van de toekomst.

Ventilatie warmtepomp bedrijven
Nilan VPM 600 - 3200 serie, ventilatie en koeling tot 32.000 m3/h

Nul-op-de-meter- en energieplus bedrijfsgbouw.

LBK kast Nilan
Nilan VPM 120 - 560 serie, ventilatie en koeling tot 5.600 m3/h

De Nilan ventilatie-units met warmteterugwinning hebben een maximaal economisch voordeel en zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat voor u en uw medewerkers. Innovatie en kwaliteit zijn de basis van alle Nilan producten. Met een temperatuur rendement van bijna 100% behoren ze tot de beste in de wereld. Het resultaat is een lange levensduur voor al onze units, operationele ventilatie units met warmteterugwinning die al meer dan 30 jaar probleemloos werken zijn eerder regel dan uitzondering. Goede ventilatie zorgt er voor dat schadelijke en vochtige lucht continu wordt afgevoerd. Op uw kantoor ontstaat een gezonde werkomgeving en een comfortabel binnenklimaat met productieve medewerkers.


LBK kast voor luchtbehandeling
Nilan VPM 3200, tot 32.00 m3/h ventilatie capaciteit

De binnenklimaat oplossingen van Nilan kenmerken zich door een laag energieverbruik en lage operationele bedrijfskosten. De compacte systemen hebben een energie efficiëntie tot 100% in het warmteterugwinning proces, mede door het gebruik van een ingebouwde en milieuvriendelijke functionerende heatpipe. Dit komt neer op aanzienlijke energiebesparing en dus lagere operationele kosten. Bovendien zijn de units gemakkelijk en goedkoop in het onderhoud. De lange levensduur en maximale output van de units is het gevolg van het feit dat alleen de beste Europese componenten en materialen worden gebruikt. Alle units worden gebouwd in de moderne fabriek in Denemarken en worden uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten.


Nilan Calculator

Bij de selectie van het meest efficiënte en economisch haalbare ventilatiesysteem is een nauwkeurige analyse van de weersomstandigheden en de geografische locatie doorslaggevend voor het kiezen van de juiste oplossing. Nilan heeft hiervoor een uniek calculatie programma ontwikkeld die realistische en uiterst nauwkeurige berekeningen kan uitvoeren, rekeningen houdend met alle factoren. De software maakt gebruik van zogenaamde DRY-gegevens, gebaseerd op uitgebreide meteorologische metingen voor de omgeving waarin de installatie moet worden gebruikt.

Nilan Calculator ventilatie berekening
Nilan Calculator voor de meest efficiënte ventilatie oplossing

Variabelen zoals dag, weekplanningen en vakanties kunnen worden ingevoerd om een ​​gedetailleerd beeld te geven van wanneer en hoe de installatie gebruikt zal worden.

Op deze manier zorgt de calculatie software van Nilan voor een precieze en betrouwbare besluitvorming voor wat betreft de meest efficiënte ventilatie oplossing en bij een uiteindelijke en gedetailleerde offerte kan hier gebruik van gemaakt worden.

158 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page